有趣的击鼓工作坊 - Singapore Chinese Cultural Centre

Fun Drumming Workshop

Fun Drumming Workshop - 精彩节目 | 新加坡华族文化中心

fun-drumming-2
呈献 :

Fun Drumming Workshop

Fun Drumming Workshop

Learn about different parts of the Chinese Drums, Drumming Techniques used, work on your hands and body coordinations with fun choreography, and recognizing drumming patterns!

 票务详情

Ticket Prices: $40 (Standard), $28 (Senior Citizen/ Student 12 – 16 years old)

Discount: 20% Early Bird (Promocode: 20OFF)

活动日期与时间

2019 年, 8月 31

3pm – 5pm

地点

SCCC Ho Bee Concourse, level 1

Ongoing Events

sccc-toc-edm-5-02-2
2022 年, 7月 30 - 2022 年, 7月 30

会馆精粹展 – 石头绘画工作坊

一场为你介绍“石头绘画”的工作坊。尽情挥洒你的创意,亲手在石头上绘制!每位参与者将能把绘制好的石头带…

工作坊
sccc-toc-edm-4-02-2
2022 年, 7月 16 - 2022 年, 7月 16

会馆精粹展 – 书法木雕工作坊

一场由杨昌泰老师和谢翰林老师主持的书法木雕工作坊。前来参与并感受这项新加坡非物质文化遗产。现场向老师…

工作坊
sccc-edm-julyb-02-2
2022 年, 7月 16 - 2022 年, 7月 16

新学说:新加坡华族文化中心研究资助金讲座系列

女性现代化的自我形塑:早期华人照相馆镜头下的华族女性 过去的华族女性照片,体现了她们走向现代化的精神…

讲座/研讨会
free tag Free